top of page

FESTRÅDGIVNING TIL KONCERTER & STØRRE EVENTS

Igennem mange år har vi leveret både udstyr og rådgivning til større fester, festivaler, events og koncerter. Det betyder, at vi har et solidt erfaringsgrundlag, når det kommer til at jonglere med alle de mange forskellige aspekter af at gøre et stort arrangement vellykket.

Vi tilbyder derfor rådgivning ved større arrangementer, som fx koncerter, firma- og eventdage, festivaller og lignende, hvor et kæmpe puslespil skal lægges, så alt falder i hak. Vi har mulighed for at levere alt, lige fra telte, borde og stole til lyd, lys, underholdning og musik samt serveringspersonale og øvrige medhjælpere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til at planlægge eller afholde et stort arrangement. Vi kommer gerne til et møde og gennemgår arrangementet med god og kompetent vejledning. 

EN FANTASTISK FEST

“Vi har haft en fantastisk fest. Helstegt pattegris, superlækker og total oprydning bagefter. Ingen rengøring til mig. Kokken var meget begejstret for den solide og pæne overdækning med godt bord til udskæring. Luksus. De unge kvinder i familien kom med 3 forskellige madsalater, dildsovs, tzatziki, tomatsalsa med koriander, hjemmebagt brød og hjemmebagt hindbærroulade med flødeskum. Frederiksværk røgeri leverede varmrøget laks.


Rammerne for festen, et fantastisk flot telt med gulv, solidt med lysekroner og gasovne, polstrede stole med siddekomfort, veldækkede borde med nydeligt porcelæn og bestik, og med hvide duge vakte stor opstandelse, begejstring og forbløffelse. Alle følte sig hjemme og veltilpasse i teltet. Teltet var placeret perfekt i haven med udsigt til både gris og "park". Der blev spurgt til prisen og alt i alt var det en fornuftig pris.


"Alt til din fest" er også et firma med høflige medarbejdere. Meget vigtigt for mig, som altid er lidt nervøs for det hele. Min alder taget i betragtning tænker jeg, det er den sidste fest. Men man kan aldrig vide.” 

Ilse Both

bottom of page